Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Cadeau geboorte tweede kind

Cadeau geboorte tweede kind, wat is leuk om te geven?

Cadeau geboorte tweede kindDe geboorte van een baby is altijd een unieke gebeurtenis, maar…. De geboorte van een tweede baby is toch net even anders. Hoe kun je er voor zorgen dat de geboorte van een tweede baby even uniek wordt als die van de eerste? Nu, door een uniek geboorte cadeau te geven!Een tweede baby komt veelal in de babykamer van zijn oudere broertje of zusje te liggen. De tweede baby draagt, zeker in het begin, ook vaak de kleertjes die het oudere kind ook gedragen heeft. Logisch, want een baby verslijt de kleding niet en zonde om weg te doen, toch? Dezelfde kinderwagen en hetzelfde wiegje worden gebruikt, logisch, want nog prima voor een tweede ronde! (Cadeau geboorte tweede kind) Lees hieronder meer over het maken van een persoonlijk cadeau voor een tweede kind.

Bekijk hier de geboortecadeaus voor een tweede kind >>

Cadeau geboorte tweede kind:

Wat is er dan leuker om als gever aan te komen met een cadeautje wat echt bestemd is voor deze baby! Wat is een uniek geboorte cadeau? (Cadeau geboorte tweede kind)

Een uniek cadeau is een gepersonaliseerd cadeau. Dit is een cadeau waar de naam van de baby op gedrukt staat, of een foto uit eigen beheer. Om een paar voorbeelden te noemen: koop een deken of lakentje met de naam van de baby erop gedrukt. Zo ligt de baby dan wel in het bedje van grote broer of zus, maar wel onder een eigen deken!
Of koop een stoeltje of een opbergbankje met de naam van het kindje erop gedrukt, eventueel in de stijl van het geboortekaartje! Wat dacht je als klein cadeautje voor de baby van een collega of kennis in de vorm van een handdoek of badcape met de naam van de baby erop? Bestek met naam, een bordje en beker met naam, er zijn heel veel mogelijkheden voor gepersonaliseerde cadeaus. Zo ‘n cadeau vinden alle ouders geweldig, want ze zien dat er over een cadeau voor hun kindje is nagedacht! Neem een kijkje op onze site en je komt zeker op ideeën voor een cadeau voor een uniek, tweede kindje! (Cadeau geboorte tweede kind)

Bekijk hier cadeaus voor een tweede kind >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *