Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Cadeau geboorte werknemer

Cadeau geboorte werknemer, een fantastisch cadeau!

Cadeau geboorte werknemerHet belangrijkste wat een bedrijf heeft zijn de medewerkers. De Engelse term luidt niet voor niets “menselijk kapitaal”. Hoe kun je de werknemers laten zien dat het bedrijf hun inzet waardeert? (Cadeau geboorte werknemer)

De medewerkerswand.
Creëer een ‘medewerkerswand’, een plek waar iedereen dagelijks aan voorbij loopt en die uitnodigt om even stil te blijven staan. Dus geen muur bij de ingang of op een plek waar twee mensen de doorgang al versperren. Maak hier die ‘medewerkerswand’, waarop veranderingen in het leven van de werknemers op een opvallende wijze vermeld wordt. (Cadeau geboorte werknemer)

Bekijk hier de geboortecadeaus voor een medewerker >>

Cadeau geboorte werknemer:

Geboorte kind, een fantastisch geschenk!
Neem de geboorte van een kind. Dat zet het leven van een medewerker op zijn kop. Wat betreft zijn werk geldt dat collega’s haar of hem feliciteren en misschien gaat de een of geen op kraamvisite. Het bedrijf doet vaak niets. Verander dat. Vanaf 1 januari dit jaar wordt de ‘medewerkerswand’ gebouwd, waarop van ieder kind dat sindsdien geboren is, een tegel met vermelding van naam van de nieuweling, van de ouders en de geboortedatum vermeld staan. Die tegel komt op de wand te hangen en de gelukkig moeder of vader krijgt een duplicaat door de directeur aangeboden. (Cadeau geboorte werknemer)

Uitbreiden, wat is leuk als cadeautje?
Je kunt de wand natuurlijk verder uitbreiden. Denk aan een huwelijk, een zoveel jarig huwelijksfeest, een mooi diploma behaald of een bedrijfsjubileum.

Saamhorigheid, een fantastisch geschenk bedenken?
Met de ‘medewerkerswand’ en de persoonlijke tegeltjes wordt een plek gecreëerd waar mensen regelmatig even kijken of er iets veranderd is, waar mensen met elkaar in gesprek komen die misschien daarvoor langs elkaar heen liepen en waar mensen trots op worden. Nu loopt de directeur misschien wel langs die meneer of mevrouw die op de kopieerafdeling werkt. Ook op straat, want hij of zij herkent die medewerker niet. Dat verandert wanneer de medewerker blij is met zijn baas. Zij of hij groeten eerst en glimlachen. Teken genoeg voor een baas om te begrijpen dat ze erbij horen. Dat alles dankzij wat leuke tegeltjes.

Bekijk hier meer kraamcadeaus met naam >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *