Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte aankondiging kado

Een geboorte aankondiging kado voor familie.

Geboorte aankondiging kadoDe aankondiging van een geboorte is een speciaal moment. Het is leuk om hiervoor aan de familie een kado te geven. Binnen ons assortiment zijn verschillende persoonlijke cadeaus om te geven aan familieleden. Een geboorte aankondiging kado om te geven is bijvoorbeeld een kleding setje met opa, oma, tante of oom erop. Natuurlijk kan deze tekst nog origineler door bijvoorbeeld neer te zetten: Mijn oma is mijn allergrootste sponsor. Dit soort teksten zijn natuurlijk leuk om op een rompertje te zetten. Pak het cadeau in en geef het zodra het kindje is geboren. Nog leuker is natuurlijk iets om neer te zetten in de woonkamer. Een trotse opa of oma heeft graag een foto van zijn of haar kleinkind in de woonkamer staan. De kersverse ouders kunnen eventueel de eerste foto laten drukken op een cadeau om neer te zetten. Familieleden hebben zo een mooie aankondiging van een geboorte om voor altijd te bewaren. Je kan hierbij denken aan een puzzel welke bedrukt is met dit mooie nieuws, welke bijvoorbeeld opa en oma zelf in elkaar moeten zetten of het bedrukken van een magische mok, dit is ook een leuk cadeautje want de mok is zwart van zichzelf en wanneer er een warme vloeistof in gaat dan kom het goeie nieuws te voorschijn, de opdruk. Bekijk hieronder de leuke cadeaus voor een geboorte aankondiging.

Bekijk hier de leukste cadeaus voor de aankondiging van een geboorte voor de familie >>

Geboorte aankondiging kado:

Als een baby geboren is dan is een aankondiging van een geboorte natuurlijk wel een kado om snel in huis te hebben. Het is natuurlijk leuk PrachtigKado.nl logoom het kado eigenlijk al de volgende dag te geven. Op het kado kan niet alleen een mooie foto van de baby gedrukt worden, maar ook een tekst. Denk aan de geboortedatum van de kleine! Dit soort presentjes zijn natuurlijk leuk om te geven, maar wel zo snel mogelijk. Onze shop verkoopt niet alleen een geboorte aankondiging kado, maar produceert ook alles zelf. Een kado kan hierdoor al binnen 24 uur verzonden worden. De dag na de geboorte kan de aankondiging al gegeven worden.

Geboorte aankondiging kado nodig? Bij ons zijn er meer dan 300 verschillende cadeaus met een persoonlijk tintje. De cadeaus kunnen voorzien worden van een eerste foto of de geboortedatum van het kindje. Laat met een kado zien dat het kindje geboren is en een speciaal plekje krijgt in de woning. Het is leuk om zo’n kado te geven aan opa, oma’s, tantes en ooms. Bestel het kado direct online en ontvang het binnen 24 uur in huis.

Ook kan het heel erg leuk zijn om met bepaalde traktaties aan te komen als verrassing en om een leuke boodschap van bijvoorbeeld zwangerschap mee te delen!

Bekijk hier de magische mokken als verrassing >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *