Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte cadeau broer

Geboorte cadeau broer, voor een broer een geboorte cadeau nodig?

Geboorte cadeau broerOp zoek naar een origineel geboorte cadeau voor een broer? Deze website biedt talloze ideeën en mogelijkheden voor een origineel geboorte cadeau voor een broer. Broer worden is een bijzondere gebeurtenis en dat moet op de juiste manier gevierd worden! Prachtigkado.nl biedt talloze geschenken die bij deze mooie gebeurtenis passen.

Laten we een aantal originele mogelijkheden op een rijtje zetten. Een leuk idee is het bedrukken van een mok met tekst naar wens, bijvoorbeeld met de tekst ‘Grote broer!’ en de datum. Ook kan de mok bedrukt worden met een foto in hoge kwaliteit. Een foto van de grote broer of een foto van zijn broertje of zusje. Zelfs de binnenkant van de mok kan naar eigen inzicht worden ingevuld, met als resultaat een uniek cadeau.

Bekijk hier de geboortecadeaus voor een broer >>

Geboorte cadeau broer:

Een andere mogelijkheid is om een mooie handdoek van zware kwaliteit met de naam van de grote broer of de tekst ‘grote broer’ te laten maken. Een bijzonder mooi cadeau dat ook praktisch gebruikt kan worden. Natuurlijk wil de grote broer helpen in het huishouden en ook zorgen voor zijn kleine broertje of zusje. Wat is er dan leuker om hem een mooi schort te geven? Zo kan hij ook in de keuken helpen om lekkere dingen klaar te maken voor zijn broertje of zusje. Het schort kan ook worden gebruikt in de badkamer, als hij wil helpen met het in bad doen van zijn broertje of zusje. Dan is voor iedereen in huis meteen duidelijk dat hij de grote broer is.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Categorieën die ook mooie geschenken bieden voor de grote broer zijn bijvoorbeeld cadeau voor jongen’ of ‘cadeaus voor kinderkamer’. Een rugzak, broodtrommel of knuffel voor de grote broer. Zo kan de grote broer op school laten zien dat hij een grote broer is geworden of juist alles tegen zijn nieuwe knuffel vertellen. Allemaal leuke manieren om de grote broer te verassen!

Bekijk hier de kraamcadeaus voor een broer >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *