Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte cadeau grootouders

Geboorte cadeau grootouders, een bijzonder geschenk!

Geboorte cadeau grootoudersBij een geboorte mogen vooral de grootouders niet vergeten worden. Wat is een leuk cadeau om hun te geven? Wanneer zij ver bij hun kleinkind vandaan wonen, is een herinnering ideaal als geschenk. Een foto kan zoveel zeggen maar om deze als afbeelding te gebruiken op bijvoorbeeld een klok wordt ook nog eens dagelijks bewonderd! Is er al een eerste ontmoeting met de kleine geweest en staan opa en oma er goed op? Dan is het die foto die erop komt. En natuurlijk, na enige tijd, kan de klok weer vervangen worden door een nieuwe met een andere afbeelding. Op een gegeven moment zijn er zo ontzettend veel foto’s gemaakt… Bekijk de allerleukste cadeaus door op onderstaande link te klikken.

Bekijk hier de mooiste geboortecadeaus voor grootouders >>

Geboorte cadeau grootouders:

Bij PrachtigKado.nl worden de klokken gemaakt van glas of hardboard. De afbeelding wordt haarscherp gedrukt en het materiaal, vooral glas, gaat vele jaren mee. Bij alle soorten klokken wordt het bevestigingsmateriaal meegeleverd. Voor het doorgeven van de bestelling is het volgende nodig: een of meer afbeeldingen die gewenst zijn, de keuze in lettertype en grootte, eventueel gewenste tekst voor op de klok en of er cijfers worden gewenst en wat voor soort dan wel. Tegelijkertijd kunnen meerdere producten worden gecreëerd, de verzendkosten per klok zijn € 5,95. Bestellingen die zijn gedaan voor 16.00 uur, worden de volgende werkdag geleverd. Houd onze website goed in de gaten; we hebben vaak leuke aanbiedingen!

Een klok met een zelf gekozen afbeelding is een prachtig cadeau voor de grootouders, een herinnering die staat of hangt voor het leven. De klok wordt in een stevige kartonnen doos geleverd, met bovenop een venster waardoor de afbeelding al een beetje te bewonderen is. De verrassing komt snel in beeld zodra het deksel in zijn geheel wordt geopend. De besteller heeft het resultaat al kunnen zien via de digitale drukproef en kan de doos meteen doorsturen naar de geadresseerde. Een dergelijke drukproef wordt door ons inclusief geboden, zodat wij altijd tevreden klanten behouden!

Bekijk hier leuke kraamcadeaus met naam >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *