Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte cadeau mama

Wat zullen we mama schenken? Leuke geboortecadeaus voor mama!

Geboorte cadeau mamaZe zal waarschijnlijk roepen dat na de geboorte van haar kind niet zij als moeder, maar het kleintje recht heeft op een cadeau. Daarmee onderschatten jong moeders zichzelf. Zij zijn het die de zware bevalling moeten doorstaan. Als ze dan al niet een zwangerschap met kwaaltjes als misselijkheid achter de rug hebben, want dat komt in sommige gevallen ook nog voor. Natuurlijk beweert de moeder dat een cadeau echt niet hoeft en dat haar kind al het grootse geschenk is. Daar komt hoe dan ook niks of niemand nog overheen. Met een aardigheidje kan de roze wolk waar ze ongetwijfeld op zit groter worden of langer blijven hangen. Redenen genoeg dus om wel op zoek te gaan naar de allerleukste cadeaus voor jonge moeders. Klik op onderstaande link om de leukste geboortecadeaus voor mama te gaan maken. (Geboorte cadeau mama)

Bekijk hier de geboortecadeaus voor mama >>

Geboorte cadeau mama:

Een lief aardigheidje vinden, is niet zo moeilijk als het lijkt. De moeder speelt in principe zo’n grote rol in het leven van haar baby. Een koper kan dus alle kanten op. Ze verzorgt het eten van haar kind, maar regelt vast en zeker ook de kleertjes van de kleine spruit. Dan is de optelsom zo gemaakt. Hoe enig zal een snoezig slabbetje met een korte, grappige tekst die naar de moeder verwijst wel niet staan bij de baby? Daar kan op worden afgedrukt wat de geven maar wil. Handig is het ook, want kleine deugnieten kunnen tijdens het smakken en smikkelen soms knoeien als de beste. Op deze manier komen de vlekken tenminste niet op de kleertjes terecht. (Geboorte cadeau mama’

Wie het wat uitgebreider uit wil pakken, kan de gewenste tekst ook op een shirt laten drukken. Daar is ruimte voor meer woorden dan op zo’n slabbetje. Beide artikelen kunnen het beste in meervoud besteld worden, want de slabben worden waarschijnlijk het slachtoffer van de knoeipartijen van de kleine en dan is het verre van grappig als het eten en drinken nu net op die schattige shirtjes met teksten over moeder terecht komen. Dan zal het lachen haar vergaan als ze de hele boel moet wassen. Voor mama’s kan het ontzettend leuk zijn om een mooi cadeau aan haar te geven, bijvoorbeeld een geweldige badjas met haar naam erop!

Bekijk hier kraamcadeaus voor mama en baby’s >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *