Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte cadeau man

Een stoer geboortecadeau voor een man, fantastisch geschenk.

Geboorte cadeau manVrouwen zijn meestal van het tutten, de kleertjes, de lieve kleinigheidjes enzovoorts. Dat maakt het bij moeders, oma’s en tantes toch een stuk minder ingewikkeld om ze blij te maken met een prachtig geboortecadeau. Bij mannen werkt dat toch vaak wat anders, omdat die zich in negen van de tien gevallen toch net even wat drukker maken om andere dingen dan de vrouwen. Dat betekent niet dat mannen als vaders, opa’s en ooms geen cadeautje verdienen als er een baby ter wereld komt in de familie. Dat kan heel lieflijk, zoals de meeste geboortecadeaus, zonder dat het tuttig wordt. Want het blijft natuurlijk wel om stoere mannen gaan. Klik hieronder op de link om de leukste geboorte cadeaus voor mannen terug te vinden. (Geboorte cadeau man)

Bekijk hier de stoerste geboortecadeaus voor een man >>

Geboorte cadeau man:

Ook kerels prijken maar wat graag met hun (klein)kind of neefje. Nu barst het in Nederland van de gezinnen waarbij de man fulltime werkt en de vrouw parttime. Dat wil zeggen dat veel vaders, ooms en soms zelfs nog grootvaders, zeker als de pensioenleeftijd stijgt, wekelijks aardig wat uurtjes op de werkvloer doorbrengen. Wat is er dan leuker voor ze om tijdens de lunchpauze gebruik te maken van een bord waar een foto van de baby op staat. Dan kunnen ze er altijd even naar kijken en eten moeten we toch allemaal. Dat fleurt meteen de pauzes in de kantines op het werk weer wat op. (Geboorte cadeau man)

Zo’n sierbord is met een paar klikken op de knop te bestellen. Het oogappeltje gaat gevoelsmatig overal mee naar toe op een bijzondere manier. Daarom moet hij of zij wel eerst op de gevoelige plaat vastgesteld worden. Een goede tip is om de naam van de baby er ook bij te zetten. Dat kan bijvoorbeeld daar die naam in dezelfde kleur op het bord terug te laten komen als bijvoorbeeld het shirtje of het mutsje dat de baby op de foto draagt. Dat wordt nog eens genieten voor de mannen! De borden kunnen uiteraard ook thuis gebruikt worden, maar dikke kans dat ze daar de kleine wel in levende lijve zien. Klik op onderstaande link om de leukste cadeaus voor mannen te bekijken.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor mannen >>

Meer informatie over geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *