Bekijk hier meer over de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte cadeau met naam

Maak een geboorte cadeau met naam.

Geboorte cadeau met naamEen geboorte cadeau met de naam van de pasgeboren baby is natuurlijk extra speciaal om te geven. De meeste presentjes die aan de baby gegeven worden komen uit de winkel. In de winkel liggen geen unieke cadeaus met bijvoorbeeld een naam erop. Dit soort cadeaus moeten vaak speciaal voor de geboorte gemaakt worden. Het enige nadeel hieraan is de soms lange levertijd voor een uniek geboorte cadeau. Gelukkig is het in onze shop mogelijk om dit soort cadeaus snel te leveren. Onze shop heeft namelijk een eigen cadeaufabriek met presentjes om te geven. De cadeaus variëren van kleine tutteldoekjes tot dekentjes om in het wiegje te leggen. Alle presentjes kunnen voorzien worden van een naam en zo heel persoonlijk gemaakt worden. Een geboorte cadeau met de naam erop is natuurlijk extra speciaal om te geven aan de kersverse ouders.

Bekijk hier de geboortecadeaus met naam >>

Geboorte cadeau met naam, tips:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een geboorte cadeau met een naam erop? In onze online shop zijn verschillende presentjes verkrijgbaar waarop de naam geborduurd kan worden. Het is mogelijk om zelf een cadeau uit te zoeken en het lettertype plus de kleur te bepalen. Wij maken zo snel mogelijk een digitale proefdruk van het cadeau en sturen deze op. Is de proefdruk akkoord? Binnen 24 uur is het geboorte cadeau met de naam van het kindje al in huis. Ontdek zelf de mogelijkheden in onze online shop om de kersverse ouders te verrassen.

Maak kennis met ons unieke aanbod met persoonlijke geboorte cadeaus met naam. Op meer dan 300 verschillende cadeaus kan de naam van het kindje gedrukt worden. Wij laten van te voren zien hoe dit eruit komt te zien met een digitale proefdruk. Pas bij een akkoord sturen we het cadeau op en binnen 24 uur wordt het cadeau thuisbezorgd. Ontdek de mogelijkheden om iets persoonlijks te geven bij de geboorte van een baby. Geen enkele geboorte is hetzelfde en dit maakt het extra leuk om een presentje te vinden dat past bij de pasgeboren baby.

Meer informatie over leuke geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *