Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte cadeaupakket

Geboorte cadeaupakket samenstellen. Laat een mooi cadeaupakket samenstellen of koop een kant- en klaar pakket!

Geboorte cadeaupakketHoera, er is een baby geboren. Familie en vrienden komen bijeen om samen een leuk cadeau te geven. Als familielid is het altijd lastig om iets leuks uit te zoeken. Een leuk presentje om te geven is een geboorte cadeaupakket. Dit pakket kan zelf samengesteld worden met verschillende cadeaus. In ons assortiment zijn meer dan 300 verschillende presentjes met een persoonlijk tintje. Dit persoonlijke tintje kan zelf aangebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau met een foto van de baby erop of een persoonlijk cadeau met een tekst. Deze tekst kan geborduurd worden op een knuffel of een badjas. Ons assortiment zit vol met leuke en vooral originele cadeaus om te geven. In de winkel kunnen aanstaande ouders tenslotte geen cadeaus kopen met de naam van hun baby erop. Zo is er altijd een leuk origineel cadeau te vinden op onze website voor in het geboorte cadeaupakket.

Bekijk hier de leukste geboortecadeaus om een pakket samen te stellen >>

Geboorte cadeaupakket:

In het geboorte cadeaupakket is ruimte voor diverse cadeaus. Van leuke knuffeltjes met geborduurde teksten tot een cadeau met een foto erop gedrukt. De diversiteit in ons assortiment maakt het extra leuk om een pakket samen te stellen. Het is leuk om de cadeautjes af te wisselen met knuffels, kleding of zelfs spulletjes voor in de babykamer. Afhankelijk van het budget kan het cadeaupakket al snel aardig wat spulletjes bevatten. Bij ons zijn al cadeaus verkrijgbaar tussen de € 5 en € 10. Voor een klein bedrag is er al een knuffeltje of romper verkrijgbaar in onze shop. De spulletjes worden ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Ideaal als er binnenkort al een afspraak gemaakt is voor een kraamvisite. (Geboorte cadeaupakket)

Een cadeaupakket voor de baby is natuurlijk hartstikke leuk om zelf samen te stellen. Ieder cadeau in ons assortiment kan gepersonaliseerd worden. Vaak wordt er gekozen voor cadeaus met een tekst erop. Dit kan de naam van de baby zijn, maar ook de geboortedatum of een tekst die op de ouders slaat. Ontdek zelf het uitgebreide assortiment met cadeaus voor de baby.

Bekijk hier meer cadeaupakketten voor een geboorte >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *