Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte gedichten cadeau

Gedichten als geboortegeschenk, de leukste geschenken!

Geboorte gedichten cadeauDe geboorte van een kind is niet alleen voor de ouders, maar ook voor de omgeving een prachtig moment. Een van de mooiste momenten uit het leven zelfs. De kersverse ouders komen waarschijnlijk om in alle kleding die ze voor de kleine spruit krijgen. Om niet in herhaling te vallen kun je het in de hoek van de gedichten zoeken. Dat zet de baby op latere leeftijd nog aan het denken ook. (Geboorte gedichten cadeau)

Kleding ontgroeien ze, speeltjes worden naar verloop van tijd de deur uit gedaan, maar de boodschap van een sterk gedicht blijft bestaan. Voor baby’s zijn er zat boeken die vol staan met gedichten. Nu schieten ze daar natuurlijk nog niet veel mee op, omdat ze er vanwege hun leeftijd niks van begrijpen. Al zullen de trotse ouders, nog onder invloed van allerlei emoties rondom de geboorte, het vast waarderen. (Geboorte gedichten cadeau)

Bekijk hier de gedichten als geboortegeschenk >>

Geboorte gedichten cadeau:

Het kind zelf ziet dan later terug wat er hem of haar in die babytijd geschonken is. Hoe bijzonder is het dat er jaren naar dato nog naar teruggekeken kan worden waardoor dat kind kennis kan nemen van de gedichten en dus weet welke gevoelens de geboorte jaren eerder opriepen bij de gever van het cadeau en de blije ouders natuurlijk. Zo hoeft hij of zij nog zijn leesvaardigheden ook. Dat zijn nog eens meerdere vliegen in één klap. (Geboorte gedichten cadeau)

Voor de gelovigen onder eens is een boek of iets dergelijks met gedichten al helemaal een ideaal cadeau om mee aan te komen zetten. De traditie om het geloof door te geven wordt dan via deze weg weer voortgezet. Eventueel kan een persoonlijk tekstje aan het begin van het boek een mooie extra zijn. Dat kan natuurlijk ook als je zoiets niet per se om religieuze redenen cadeau geeft. Het is in ieder geval beter dan een simpel gedichtje op papier of met Sinterklaas (Sinterklaascadeaus).

Bekijk hier meer over kraamcadeaus met naam >>

Al met al hoeft een bundel met gedichten geen achterhaald cadeau te zijn als bijvoorbeeld blijkt dat de ontvanger er later wat aan heeft.

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *