Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kado baby

Origineel geboorte cadeau, het perfecte geschenk!

Geboorte kado babyDe geboorte van een baby in de familie of vriendenkring is altijd een speciale gebeurtenis. Maar wat koopt men zoal voor de gelukkige ouders? Veel cadeaus zijn helaas niet echt praktisch. Vaak zijn ze ook het resultaat van massaproductie en dus niet echt origineel. Bij PrachtigKado.nl is er ruime keuze uit verschillende handige spulletjes die met onze printers een unieke look krijgen. Besteld staat gelijk aan binnen de 24 uur geleverd. PrachtigKado.nl is tevens de goedkoopste van heel Nederland!

Bekijk hier de meest originele geboortecadeaus >>

Geboorte kado baby:

Er is ruime keuze aan artikelen. Telkens kan een zelf gekozen foto of originele tekst op het artikel gedrukt worden. Een leuke tekst die verwijst naar een familie relaas. Of een leuk rijmpje. Of simpelweg de naam van de nieuwe spruit in zelf gekozen lettertype en kleur. Een aantal voorbeelden:

– Een labeldoekje. Er is keuze uit verschillende vormen. Gewoon vierkantig of een speciale wolkvorm. Ook kan gekozen worden uit verschillende kleuren.

– Een slabbetje. Verschillende modellen en kleuren zijn beschikbaar. Een foto van oma of opa hierop is vast heel leuk!

– Een tutpopje voor de kleine in bed. Altijd leuk met zijn of haar naam er op!

– Nog meer textiel cadeaus nodig? Dab zijn er nog slaapzakjes, rompertjes, badcapes, T-shirts, baby badjasjes en handdoeken in de aanbieding. Ook hier telkens keuze uit verschillende modellen en kleuren. Surf gerust eens rond op onze site! Of gebruik de zoekfunctie linksboven.

– Ook voor de minder zachte cadeautjes ben je hier aan het juiste adres! Onze prachtige klassieke Delfts blauw tegeltjes met naam zijn uitermate duurzaam en kunnen zo erfstukken worden! (Geboorte kado baby)

– Gelijkaardig aan tegeltjes kan ook voor een sierbord gekozen worden. Met tekst, foto of beide, het kan allemaal! De borden zijn voorzien van elegante voetjes om het bord rechtop te plaatsen. (Geboorte kado baby)

Allicht zijn nog andere leuke gepersonaliseerde cadeaus denkbaar. Doe dus gerust zelf een eigen voorstel. Wel een vaag idee maar toch niet zo zeker over de praktische uitvoer? Twijfel over passende lettertypes? Kan je niet kiezen welke van die mooie foto’s het cadeau best tot zijn recht doet komen? Geen nood. Ons team staat altijd zonder enige extra kosten voor het opmaken van het perfecte geschenk. Vooraan is een prachtig origineel geboorte cadeau een makkie! (Geboorte kado baby)

Bekijk hier meer cadeaus voor de geboorte >>

Meer informatie over geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *