Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kado ouders

Een sportief geboortecadeau voor papa en mama!

Geboorte kado oudersHoera, weer een babytje er bij in deze wereld. Voor de kleine kijken bezoekers van de kraamfeesten hun ogen uit zodra ze kijken voor een cadeau. Er valt ook zo veel te kiezen. Als het om ouders gaat, is dat toch een stuk minder. Ja, natuurlijk kent de gever van het cadeau ze goed en weet die dus altijd wel iets te verzinnen wat bij ze past. Maar met de geboorte van een zoon of dochter horen ze eigenlijk iets te krijgen wat op z’n minst subtiel naar dit prachtige moment in hun leven verwijst. Daar hoort als vanzelfsprekend een prachtig cadeau bij. Het lijkt misschien heel wat, maar geen paniek, uiteindelijk slagen klanten echt wel! (Geboorte kado ouders) Klik hieronder op de link om leuke geboorte cadeaus voor ouders terug te vinden.

Bekijk hier meeste geboortecadeaus van papa en mama >>

Geboorte kado ouders:

Omdat ze samen een kind hebben gekregen, kan het bijvoorbeeld leuk ze om ze hetzelfde cadeau te geven. Een bidon met een foto naar keuze, zo ook met een link naar hun kind, kan uitkomst bieden. De vader houdt misschien wel van wielrennen of beoefent anders echt wel een anders sport. Dan is het heel belangrijk om goed te blijven drinken, ten alle tijden. Moeders moet er na de bevalling waarschijnlijk nog niet meteen aan denken, maar wellicht wil zij vroeg of laat wat zwangerschapskilo’s kwijt. Dat betekent voor haar dus ook joggen, die sportschool in, baantjes zwemmen of wat dan ook. Daar kan ze een bidon goed bij gebruiken. Ook als ze een simpele wandeling met de kleine spruit gaat maken bij warm weer. (Geboorte kado ouders)

Pa en ma hoeven het geschenk niet apart van elkaar te gebruiken. Als ze geen fanatieke sporters zijn dan hebben ze de bidon wellicht nodig tijdens een wandeling achter de kinderwagen door het bos of door een andere prachtige locatie. Dan zijn ze wel even van huis waarschijnlijk waardoor de dorst onvermijdelijk toeslaat. Als de kleine uk bij opa of oma is dan kan het stel de bidons ook meenemen op een lange fietstocht als ze daar van houden. De afdrukken en de hulp bij het ontwerpen zijn gratis. Wat wil je nog meer? (Geboorte kado ouders)

Bekijk hier meer kraamcadeaus met namen >>

Meer informatie over geboorte cadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *