Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kado peettante

Ontdek een cadeau voor kersverse peettantes!

Geboorte kado peettanteAlsof tante worden nog niet heerlijk goed is, hebben sommige tantes nog een aanvullende rol in het leven van hun neefje of nichtje. Ze zijn door de ouders gevraagd om de taak van peettante op zich te nemen (Geboorte kado peettante). Vooral op religieus gebied komt dit nog weleens voor. Het houdt in dat de peettante, indien het geval met echtgenoot, de verantwoording draagt over de zorg van het kind wanneer de ouders iets overkomt terwijl het kind nog minderjarig is. Daarnaast houdt de peettante de baby in haar handen als die gedoopt wordt. Een hele verantwoordelijk maar dankbare taak dus die je zeker niet zomaar krijgt. (Geboorte kado peettante)

Bekijk hier de geboortecadeaus voor peettantes >>

Geboorte kado peettante:

Hoe speciaal is het dan wel niet voor de dames als ze zich peettante mogen noemen. De geboorte op zich is al een flinke felicitatie waard, laat staan nu ze deze rol op zich neemt. Een speelse manier is om een knuffel te kopen die een geinig shirt draagt waar een toepasselijke tekst over peettantes staat. Een voor de hand liggende vraag, is wat zo’n peettante er zelf dan aan heeft. In dat geval loont het om voor een mooi bordje te kiezen en daar eventueel te tekst op te laten zetten die je met de gelukkige tante wil delen. Wie niet zo van de borden is, maar wel iets serieuzers dan een knuffel wil geven, kan de keuze laten vallen op sierlijke houtblokken waar babyvoetjes op prijken. Wellicht kan er minder tekst op, maar dat hoeft nog lang niet te zeggen dat het cadeau zeld dan ook maar minder is. (Geboorte kado peettante)

Het valt, zeker voor de zoveelste keer, niet mee om nog met een geboortecadeau te komen dat echt past. Als er dan iemand is die niet alleen tante wordt, maar ook nog eens dat speciale verzoek van de ouder heeft gehad, is dat de uitgelezen kans om dat terug te laten komen in het cadeau. Dan voelt de peettante zich nog meer vereerd met alles dan dat ze al deed en dat gunt iedereen haar. (Geboorte kado peettante)

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam voor een peettante >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *