Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kado sturen

Geboorte kado sturen aan de kersverse ouders? Leuk!

Geboorte kado sturenEen geboorte kado sturen is altijd een speciaal moment. Iedereen kijkt uit naar het moment dat het kleintje geboren is. Eindelijk is het zover en mag de baby aan de hele wereld getoond worden. Als familielid of vriend is het soms lastig als het niet mogelijk is om hier direct bij te zijn. Een oplossing om er toch een beetje bij te zijn is een geboorte kado sturen. Het presentje kan per post verstuurd worden naar de kersverse ouders. Bij ons kan alles geregeld worden voor een geslaagd geboorte kado per post. Onze specialiteit is het personaliseren van presentjes. Op het kado kan de naam van het kindje gezet worden en er kan eventueel een foto aan toegevoegd worden. Een kado wordt zo extra speciaal en de kersverse ouders zullen nog lang nagenieten van het presentje. (Geboorte kado sturen) Bekijk hieronder de allerleukste cadeaus voor hem en haar door op onderstaande link te klikken.

Bekijk hier de geboortecadeaus om te versturen aan de kersverse ouders >>

Geboorte kado sturen:

Maak eenvoudig online een geboorte kado via onze online website. Kies een presentje uit waar iets persoonlijks mee gemaakt kan worden. In principe zijn al onze presentjes heel persoonlijk. Er zijn knuffeltjes verkrijgbaar waar bijvoorbeeld een naam op geborduurd kan worden of een foto opgedrukt. Uiteraard gebeurd alles veilig zodat kinderen niet bezeerd kunnen raken van een persoonlijk kado. Naast speelgoed is het natuurlijk ook mogelijk om kleding een persoonlijk tintje te geven. Op kleding kunnen unieke teksten gedrukt worden of eventueel de geboortedatum van het pasgeboren kindje.

Geef zelf een presentje kado voor de babykamer van het pasgeboren kindje. Laat bijvoorbeeld een dekbedje borduren met de naam van het kindje erop. Het kindje heeft zo een veilig plekje om te slapen onder het dekbedje. Het is natuurlijk hartstikke leuk als een persoonlijk cadeau dagelijks gebruikt gaat worden in het leven van de baby. Een geboorte kado sturen is zo nog specialer bij de geboorte van een kleine. Verras iedereen in de omgeving met een persoonlijk presentje rechtstreeks verstuurd vanuit een vakantieadres of gewoon uit Nederland.

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam voor hem en haar >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *