Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kado tante

Verwen de kersverse tante met een cadeau!

Geboorte kado tanteNa de geboorte van een kind zijn het vooral de (groot)ouders die worden bedolven onder de cadeaus voor het kind. Vergeet dan zeker niet dat de ouders van de kleine ook zussen kunnen hebben die maar wat trots zijn op hun kleine neefje of nichtje en dat maar wat graag uitdragen naar iedereen die het maar horen en zien wil. Dat vraagt om een cadeau! (Geboorte kado tante)

Juist omdat tantes ook nog hun eigen gezin kunnen hebben is het extra bijzonder dat ze druk in de weer zijn met de kleine spruit, omdat ze natuurlijk maar wat blij zijn dat broer of zus een kindje heeft gekregen. Tantes vervullen een wat andere rol dan grootouders omdat ze tegelijkertijd dichtbij de baby staan, maar toch ook wat minder jaartjes tellen dan de opa en oma. Klik op onderstaande link om uw eigen geboorte cadeau te gaan maken voor een tante. (Geboorte kado tante)

Bekijk hier de geboortecadeaus voor de kersverse tante >>

Geboorte kado tante, meer informatie:

De grootste cadeaus worden waarschijnlijk in ontvangst genomen door papa en mama. Als je de tante wel goed kent, maar de ouders niet, kan het best zijn dat je even de tijd moet nemen om tot een cadeau te komen dat je haar wil schenken. Je wil immers voorkomen dat je met iets aan komt zetten waar het kind al bergen van heeft en een veel te groots cadeau is overdreven. (Geboorte kado tante)

Daarom zijn slabbetjes ideaal voor zo’n baby die echt wil een keer bij tante langs komt. Op het slabbetje kun je dan de naam van het kind of een tekst als ‘tantes lieveling’ laten afdrukken om het al helemaal in de smaak te laten vallen. Geen zorgen als je vreest dat de ouders zelf nog wel genoeg slabbetjes hebben, want de ervaring leert dat je er meer beter te veel dan te weinig kunt bezitten. En z’n slabbetje heeft dus echt wel een persoonlijke noot en het is nog handig ook dat hij zich onderscheidt met de tekst en zo moeilijk kwijt raakt als de tijd om hem te wassen aanbreekt. Als je zoiets geeft, weet je zeker dat je een goede beurt maakt bij zowel tante als haar neefje of nichtje. Ook kan het heel erg leuk zijn om voor je tante een leuke verrassing te maken, bijvoorbeeld een traktatie met daarin een boodschap!

Meer informatie over geboorte cadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *