Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kado zus

Een geboorte kado voor een zus uitzoeken.

Geboorte kado zusOp het moment dat een baby geboren wordt verandert er enorm veel. Een zus wordt ineens tante van een klein wondertje. Als kersverse ouders is het leuk om een geboorte kado aan een zus te geven (Geboorte kado zus). De presentjes zijn een leuk aandenken aan de geboorte van een neefje of nichtje. Soms wordt er ook een kado gegeven om de geboorte van een kindje aan te kondigen. Het is super leuk om dit te regelen in onze online shop. In onze shop zijn we gespecialiseerd in het maken van persoonlijke kado’s. Dit zijn presentjes waar bijvoorbeeld een naam of foto opgezet wordt. Het is natuurlijk hartstikke leuk om met een geboorte kado aan te kondigen dat jullie een baby verwachten. Bestel bijvoorbeeld een rompertje met de tekst voor mijn liefste tante. Dit soort cadeaus kunnen binnen 24 uur al in huis zijn. De presentjes zijn zo extra snel in huis om het grote nieuws aan te kondigen. (Geboorte kado zus)

Bekijk hier de geboortecadeaus voor een zus >>

Geboorte kado zus:

Een geboorte kado zus kan natuurlijk ook een aandenken zijn aan de komst van een neefje of nichtje. Met behulp van een foto kan een mooi presentje gemaakt worden om te geven aan de kersverse tante. Een trotse tante vind het natuurlijk geweldig om een uniek persoonlijk kado te krijgen met een foto. Bij sommige producten kan eventueel naast de foto ook nog een tekst gezet worden. Denk hierbij aan de geboortedatum, lengte, gewicht en de naam van het neefje of nichtje. Uiteraard zal de zus met trots het geboorte kado aan iedereen laten zien als aandenken aan de geboorte van het kindje.

Een geboorte kado wordt niet alleen gemaakt voor een kersverse tante, maar natuurlijk ook voor de kersverse moeder. Als zusje is het heerlijk om een uniek geboorte kado voor een zus te maken. Op het kado kan een mooie tekst of foto gezet worden om de familieband aan te tonen. Het is fijn om als kersverse tante een uniek kado in handen te hebben en met onze hulp is dit geen enkel probleem.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus >>

Meer informatie:

 

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *