Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboorte kadolijst

Geboorte kadolijst voor een pasgeboren baby.

Geboorte kadolijstBij de geboorte van een baby worden de kersverse ouders vaak overladen met cadeaus. Het enige nadeel van de cadeaus is dat er al snel dubbele cadeautjes gegeven worden. Natuurlijk is het niet leuk om constant terug te moeten rijden naar de babywinkel om een nieuw cadeau te halen. Een manier om dit op te lossen is door een geboorte kadolijst te maken. Tegenwoordig zijn er verschillende websites waarop de kadolijst gemaakt kan worden. Op de lijst kunnen cadeaus gezet worden die de kersverse ouders zelf uitgezocht hebben. Als een bepaalt cadeau gekocht wordt dan kan iemand dit digitaal aangeven. Zo wordt voorkomen dat er een kado dubbel in huis gehaald wordt. Daarnaast kunnen de ouders een beetje sturen door leuke kadootjes uit te zoeken. Eén van de kado’s voor op de lijst is natuurlijk een persoonlijk cadeau uit onze shop. Dit zijn presentjes met de naam van het kindje erop of een leuke foto. Het is altijd leuk om dit soort dingetjes op de geboorte kadolijst te zetten.

Bekijk hier de kadolijst voor een pasgeboren baby >>

Geboorte kadolijst:

Persoonlijke cadeaus zijn misschien lastig om te geven. Via onze online shop is het gelukkig heel eenvoudig om iets persoonlijks te maken. Vrijwel iedereen kan een presentje maken door iets leuks uit te zoeken en hier een naam of foto op te zetten. In onze shop zijn verschillende producten te vinden waar iets persoonlijks mee gemaakt kan worden. Laat eventueel op de kadolijst weten welk presentje gegeven mag worden. Geef aan wat voor een tekst erop mag of laat dit aan de familie over. Uiteraard helpen we de familie graag met het samenstellen van een persoonlijk kado. Vrijwel iedereen kan zo het presentje van de kadolijst zelfstandig maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een geboorte kadolijst met onze website? Informeer gerust van te voren hoe eenvoudig het is om hier een persoonlijk presentje te maken. Geef onze gegevens gerust door aan de aanstaande grootouders, tantes en ooms en wij helpen ze verder bij het maken van een presentje. Wanneer je van plan bent om direct jouw eigen cadeau te gaan maken dan kan je op één van de blauwe links klikken.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus met naam >>

Meer informatie over geboorte cadeautjes:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *