Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortecadeau meter

Geboortecadeau meter, op zoek naar het perfecte cadeau voor een meter?

Geboortecadeau meterJe hebt het niet meer. Ze hebben jou gevraagd om meter te zijn van hun kind. Wat een enorme eer en wat een heerlijk gevoel. Totdat je aan het geschenk denkt dat je mee wilt nemen.

Traditioneel
Neem je een mooi pakje in de kleur van het geslacht mee? Of de eerste schoentjes? Of een cadeau voor mams en paps? Natuurlijk wordt iets van je verwacht, maar uitgangspunt is dat zij in jouw de persoon zien die de nieuweling op een uiterst liefdevolle wijze verwelkomt en in zijn of haar leven een rol kan spelen. Hoe ga je hier mee om?

Bekijk hier de geboortecadeaus van de meter >>

Geboortecadeau meter:

Modern
Een moderne meter zoekt naar samenhang. Natuurlijk neem je een mooi pakje mee of toch niet? Wat te denken van een setje?
1. een rompertje met naam
2. een badjasje met naam
3. een badlaken met naam
4. een slabbetje met naam
5. en een tutpopje met naam
Alles voorzien van de naam van de pas geborene.

Heerlijk
Een heerlijk geschenk dat meteen ingezet kan worden, dat nog heel lang bewaard zal worden en wie weet, ooit aan het kind als herinnering gegeven wordt. Natuurlijk kun je er tevens voor kiezen om de blije ouders een short te schenken voor de feestjes -dus niet traditioneel, maar speels- met een vermelding van de geboortedatum en de naam van hun kindje.

Feest
Een geboorte is een feest, waarbij heel wat mensen betrokken worden. Twee mensen, de meter en de peter, vervullen een hele bijzondere rol. Door die rol op een bijzondere manier in te vullen, voelt het ook speciaal. Die invulling kun je alleen doen of samen met de peter. Feit is dat een pakketje zoals omschreven heel wat positieve geluiden los zal maken. Hoe heerlijk is het niet wanneer twee jaar later een klein mens met een tutpopje met daarop de naam in een hele speelse lettersoort vermeld, naar je toe komt lopen? Dat levert onvergetelijke momenten op en alleen die gedachte is het al waard om op die andere, wat fantasierijke wijze naar de rol als meter te kijken. (Geboortecadeau meter)

Bekijk hier meer kraamcadeaus voor een meter >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *