Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortecadeau moeder

Geboortecadeau moeder, op zoek naar het perfecte geschenk?

Geboortecadeau moederVoor een moeder is de geboorte van haar kind een bijzondere gebeurtenis. De wereld draait voor haar even alleen om haar nieuwe kindje. Een cadeau voor de kraamvrouw kopen is dan ook een geslaagde onderneming als de kersverse baby onderwerp van het cadeau is. Denk bijvoorbeeld aan een geschenk met de naam van de baby of een foto van het kindje erop. Een ander leuk idee is om het sterrenbeeld of de geboortedatum van de zuigeling erbij te vermelden. De moeder zal zeker blij verrast zijn door zo’n mooi persoonlijk geschenk.
Klik op onderstaande link om de mooiste kraamcadeaus voor moeders, vaders en voor kinderen terug te vinden.

Bekijk hier de geboortecadeaus voor de moeder >>

Geboortecadeau moeder:

Door de mogelijkheid om op veel producten zelf een naam of tekst te laten zetten, is de keus enorm om een uniek geschenk te vinden. Maar ook fotoproducten zijn bij ons in ruime mate aanwezig. Een klok, met de foto van het kindje erop, is een prachtige aanwinst voor de slaapkamer of de woonkamer. Wie wil er niet zien hoe laat het is en meteen het lieve gezichtje van zijn/haar kindje zien? Een heerlijk kopje koffie drinken terwijl de kleine je vanaf je mok toe lacht is uiteraard ook een prima idee. Op de mok is er de mogelijkheid om ook nog een naam of tekst te laten drukken.
Een kussen (kussensloop bedrukken) voor op het bed van de moeder, of gewoon heerlijk op de bank, met de baby als fotomodel. Mooier kan toch niet!

Na de kraamperiode zal ook moeder weer aan de gewone dagelijkse dingen deel moeten nemen. Toch zullen de eerste weken de meeste gesprekken in de winkel over de pasgeborene gaan….een tas met de baby erop is dan een mooi item. Iedereen kan de lieveling van de moeder meteen bewonderen. En moeder kan onder het boodschappen doen stiekem toch even naar haar wondertje kijken! Een geboortetegel is een mooi cadeau. Met een zelfbedachte tekst of met een mooi gedicht kan je de liefde van de moeder voor het kind vastleggen en als een mooi aandenken aan de moeder overhandigen.

Bekijk hier meer cadeaus voor moeders >>

Meer informatie over geboorte cadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *