Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortecadeau naam

Geboortecadeau met naam laten maken. Een uniek geschenk voor hem en haar!

Geboortecadeau naamBij de geboorte van een kindje is eindelijk het hoge woord eruit. De kersverse ouders maken de naam van het kindje bekend. Vaak is dit een speciaal moment want de ouders hebben constant met dit grote geheim rondgelopen. Sommige ouders hebben bekend gemaakt wat het geslacht wordt terwijl het voor andere echt nog een geheim is. Bij de geboorte wordt direct bekend wat de naam en het geslacht is (Geboortecadeau naam). Deze informatie kan leuk gebruikt worden voor een speciaal geboortecadeau met naam. Iedere ouder vind het geweldig om een geboortecadeau met naam te ontvangen. Eventueel kan er ook nog een geboortedatum bij gezet worden om het cadeau echt helemaal af te maken.

Bekijk hier de geboortecadeaus met naam >>

Geboortecadeau naam:

Een geboortecadeau met naam kan bij ons in verschillende vormen gemaakt worden. Een populair cadeau om te geven is het tutteldoekje. Dit is een zacht knuffeltje verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn knuffeltjes in het roze, blauw of een neutrale kleur. Op dit knuffeltje kan de naam van het pasgeboren kindje gezet worden. Er is een keuze uit tientallen verschillende lettertypes om de naam in te borduren. Uiteraard kan ook de kleur uitgekozen worden om het presentje helemaal af te maken. Het leuke van een knuffel als geboortecadeau met naam is dat het iets blijvends is. De ouders zullen het cadeau zelfs na een paar jaar nog steeds bewaren als aandenken. Misschien wordt dit knuffeltje zelfs het lievelingsknuffeltje van de pasgeboren baby? Een geboortecadeau met naam is dan natuurlijk echt geslaagd! (Geboortecadeau naam)

Benieuwd hoe een geboortecadeau met naam eruit komt te zien? Uiteraard sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na een akkoord van de proefdruk maken wij het cadeau definitief voor de kersverse ouders. De ouders van het kindje kunnen hun cadeau al binnen 24 uur in huis verwachten. Onze snelle service zorgt ervoor dat een presentje altijd op tijd in huis is voor het kraambezoek. Ontdek zelf de mogelijkheden met ons assortiment en het drukken van een naam op een persoonlijk presentje. Door hieronder op de link te klikken kunt u een overzicht terugvinden met fotocadeaus, dit zijn cadeaus welke te voorzien zijn van een eigen afbeelding. Bijvoorbeeld een mooie mok met foto (mok bedrukken) of een ander mooi artikel. (Geboortecadeau naam)

Bekijk hier de geboortecadeaus met naam >>

Meer informatie over geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *