Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortecadeau van de klas

Maak een geboortecadeau met de klas!

Geboortecadeau van de klasVerbaasde kindergezichtjes in de klas als de juf vertelt dat ze er over een tijdje even niet is. Al snel zal de klas glimlachen als de vertelt waarom: er zit een kindje in haar buik. Reuze interessant natuurlijk voor haar leerlingen! Toch missen ze haar zeker als ze met zwangerschapsverlof gaat. Gelukkig kunnen ze dan alsnog iets voor haar betekenen. (Geboortecadeau van de klas) Hieronder kom je meer tegen over het vinden van een geboortecadeau van de klas.

Bij haar op kraamvisite gaan, is misschien toch wat veel van het goede wat zo’n grote koppel. Klassen blijven immers steeds groeien en om budget te besparen benutten scholen die mogelijkheden optimaal. Wie weet neemt de juf haar bij wel een keer mee naar school! Voor het zo ver is, kunnen de leerkracht die haar vervangt en de ouders de krachten bundelen om de kinderen te helpen met het organiseren van een te gek geboortecadeau. (Geboortecadeau van de klas)

Bekijk hier de geboortecadeaus die je kan maken met de klas >>

Geboortecadeau van de klas:

Het minst wat de groep toch wel kan doen, is het knutselen van een lieve kaart waarmee ze allemaal in ieder geval laten zien dat ze hun naam er in kunnen zetten. Hoe dan ook hangt het daarnaast er af van de leeftijd waar de leerlingen in zitten. De oudere kinderen kunnen een korte boodschap achterlaten in zo’n kaart. (Geboortecadeau van de klas)

Een kaart is natuurlijk ook maar zo gewoon en er valt dan ook wat voor te zeggen als de invaller besluit om wat verder te gaan dan dat. Waar kom je dan op uit? Er bestaan bijvoorbeeld speciale geboortestickers die je voor een prikkie kunt scoren. Het wisselt van stickers met kronen, tot stickers met voeten, hartjes, ballonnen: kortom, het kan allemaal niet op. Sterker nog, je kunt het toespitsen op het geslacht van de kleine door voor een jongen bijvoorbeeld een sticker met auto’s te nemen. Je weet niet altijd wat het geslacht van de baby wordt, dus wachten met regelen tot na de bevalling is een idee. Dan kan meteen de naam van de kleine aan de sticker toegevoegd worden. Dat maakt, samen met de kaart, het beeld compleet.

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *