Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortecadeau voor papa

Kersverse vaders krijgen cadeaus!

Geboortecadeau voor papaAls een vader voor het eerst of weer een nieuw kindje in de armen mag sluiten dan kan het niet anders dan dat hij niets liever doet dan pronken met de kleine uk. Geef hem eens ongelijk! Wat zou hem daar nu toch bij kunnen helpen? Precies, een te gek cadeau waardoor iedereen nog meer smelt bij de aanblik van vader en kind. Kopen die handel dus als je nog en kraambezoek voor de boeg hebt.

Bekijk hier de geboortecadeaus voor de kersverse vader >>

Geboortecadeau voor papa:

Enig idee hoe ontzettend veel schattige en leuke rompertjes en T-shirts er wel niet te verkrijgen zijn die zich speciaal richten op de allerkleinsten onder ons? Het zijn er echt een stuk meer dan je zou denken en er zit ook meer variatie in dan je op het eerste gezicht verwacht. Laat je dus positief verrassen en duik de wereld in van de te lieve babykleertjes waar je hoe dan ook voor smelt. Oud of jong, kinderen of geen kinderen. Hier kan niemand ‘nee’ tegen zeggen. Dat is pas echt onmogelijk. (Geboortecadeau voor papa)

Als jij je in ieder geval al in laat pakken door de rompertjes en van alles en nog wat dan kun je vast wel na gaan hou dat bij aanstaande of kersverse ouders in elkaar steekt. Niet alleen vrouwen vallen voor de charmes van dit soort kleding. Ook een vaderhart gaat er sneller van kloppen. Maar dan natuurlijk wel pas als er een tekst op staat die over hem en het kind samen gaat. Voorbeelden nodig? ‘Papa’s prinsje’ voor meisjes, ‘papa’s stoere bink’ voor jongens en zo kun je hier eindeloos op door gaan. (Geboortecadeau voor papa)

Normaal komt het regelen van kleding voor de baby al snel bij de moeder neer, maar met zo’n shirtje of rompertje in de kast weet vader maar al te goed wat hij moet pakken. Niets het bovenste van de stapel, nee, de kleding met de tekst over papa trekt hij als eerste uit de kast. Iedereen mag weten hoe trots hij op zijn kind is. (Geboortecadeau voor papa)

Bekijk hier de geboortecadeaus voor de kersverse vader >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *