Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortekado met naam

Geboortekado met naam, een fantastisch geschenk.

Geboortekado met naamWil jij een echt uniek geboortekado geven? Geef dan een geboortekado met naam. Hiermee maak je de kersverse ouders zeker blij. In onze webshop vind je vele originele geboortekado’s die je helemaal naar jouw smaak aan kan passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke tekst onder de naam van de kleine? Of een vrolijk plaatje? Kijk snel verder en kies jouw geboortekado met naam.

Wij bieden je een breed scala aan originele kraamkado’s. Je vind bij ons onder andere kleding en ander textiel dat je kan laten bedrukken met de naam van de kleine prins of prinses. Geef bijvoorbeeld een leuke badjas, badcape, t-shirt of rompertje. Geef je liever iets waar de kleine baby mee kan spelen? Dan kan je een gepersonaliseerd tutpopje of labeldoekje geven. Naast textiel kan je bij ons ook terecht voor een leuk tegeltje of originele geboortesticker. Zo’n geboortekado met naam zal zeker gewaardeerd en onthouden worden!

Bekijk hier de geboortecadeaus met naam >>

Geboortekado met naam:

Alle kado’s zijn helemaal naar jouw wensen aan te passen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf het lettertype en de kleur van de tekst kiezen. Ook kan je onder de naam een leuke tekst toevoegen om het kado nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld een mooie geboortespreuk of een grappige uitspraak. Je kan er ook voor kiezen om een leuk plaatje op het kado te laten drukken. Ben je bang dat het samenstellen van jouw unieke kado te ingewikkeld is? Dat is zeker niet nodig. Onze website werkt zeer eenvoudig. Met enkele muisklikken stel je jouw persoonlijke kado samen. Wil je toch graag wat hulp of advies? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Bel ons, stuur ons en mailtje of maak gebruik van de handige chat-functie op onze webshop.

Alle kado’s die je onze webshop vindt, zijn van goede kwaliteit, zodat jouw originele kado niet eindigt in een teleurstelling. Bovendien zijn onze prijzen heel voordelig. En bestel je meerdere items? Dan maken we een mooie totaalprijs voor je met korting!

Bekijk hier kraamcadeaus met naam >>

Meer informatie over geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *