Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortekado met tekst

Geboortekado met tekst, een bijzonder geschenk!

Geboortekado met tekstEen geboortekado met naam geven is natuurlijk wel iets anders dan een standaard kleding setje. Steeds vaker wordt er gezocht naar een origineel kado om te geven bij de geboorte van een kind. Een geboortekado met naam is zo’n origineel kado alleen waar kan er op snelle sprong zo’n kado besteld worden? In onze online shop is het mogelijk om binnen 24 uur al een uniek kado met naam te laten bezorgen. De presentjes worden in onze eigen kadofabriek gemaakt, waardoor het heel eenvoudig is om ze snel te leveren. Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk een bezoekje brengen aan de kersverse ouders. Gelukkig is dit geen enkel probleem met onze snelle bezorgservice. Een presentje wordt binnen een paar uur al gereed gemaakt voor verzending. Het geboortekado kan hierdoor de volgende dag al thuisbezorgd worden!

Bekijk hier de geboortecadeaus met tekst >>

Geboortekado met tekst:

Een uniek geboortekado is er natuurlijk één met de naam van de baby erop. Het kado kan online uitgezocht worden in onze webshop. Hierop kan de naam van het kindje geborduurd worden. Het lettertype en de tekst kan eenvoudig online ingevoerd worden zodat hier geen fouten in kunnen ontstaan. Voor de zekerheid sturen we altijd eerst even een proefdruk en als deze akkoord is wordt het geboortekado verzonden. Binnen 24 uur ligt het kado al in huis en dit is natuurlijk perfect als er nog geen presentje is en een snel bezoek gepland staat.

In ons assortiment zijn tientallen kadootjes te vinden waar de naam van het kindje opgezet kan worden. De presentjes zijn zo leuk dat de kersverse ouders ze nog lang zullen bewaren. Neem bijvoorbeeld een tutteldoekje waar de naam van het kindje opstaat. Dit soort kadootjes worden absoluut gekoesterd door de ouders. Het knuffeltje krijgt al snel een prominent plekje in de wieg en eventueel later in de babykamer. Naast tutteldoekjes is het ook mogelijk om een rompertje of zelfs babydekbedje te voorzien van een naam. Bestel vandaag nog zelf een uniek kado met de naam van het kindje erop.

Bekijk hier de geboortecadeaus met een eigen tekst >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *