Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Geboortekado’s geschenken

Geboortekado’s en geschenken om te geven aan de kersverse ouders.

Geboortekado's geschenkenGeboortekado’s zijn altijd leuk om te geven bij de geboorte van een nieuwe spruit in de familie (geboortekado’s geschenken). Als er een speciale band is met de ouders, dan is het vinden van een cadeautje een stuk lastiger. Natuurlijk moet het een origineel cadeau zijn wat nog niemand gegeven heeft. Het liefste een cadeau dat bewaard kan worden door de kersverse ouders. Dit soort geschenken kunnen gevonden worden in onze online shop. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke geschenken. Dit zijn cadeaus met een naam of foto van het kindje erop. Natuurlijk kan er ook een speciale tekst geschreven worden en deze tekst kan door ons op de geboortekado’s gedrukt worden. Dit soort presentjes zijn niet verkrijgbaar in de winkel, maar wel in onze speciale webshop. Wij helpen graag om het eerste geboortekado zo speciaal mogelijk te maken. Het kado kan als extraatje gegeven worden of echt als hoofdcadeau. Een geschenkje is al te bestellen vanaf € 5 in onze webshop! (Geboortekado’s geschenken) Klik op onderstaande link om de allerleukste geboortekado’s en geschenken terug te vinden.

Bekijk hier de geboortecadeaus om te schenken aan de kersverse ouders >>

Geboortekado’s geschenken:

Op zoek naar geboortekado’s om te geven bij de geboorte van een nieuwe baby? Zoek niet langer verder want de leukste gepersonaliseerde kadootjes zijn hier te vinden. In onze shop zijn schattige knuffeltjes te vinden, waarop de naam van het kindje geborduurd kan worden. Het lettertype en de kleur kan helemaal zelf bepaalt worden. Naast een naam kunnen er ook andere dingen op geborduurd worden. Denk aan een geboortedatum of een speciale tekst. Naast schattige knuffels is het zelfs mogelijk om kleding een persoonlijk tintje mee te geven. De cadeaus zijn hartstikke leuk om mee te geven aan de kersverse ouders, zodra een kraambezoekje gepland staat. (Geboortekado’s geschenken)

Geschenken nodig? Bestel ze direct online in onze shop. Binnen 24 uur kunnen we de geboortekado’s met een persoonlijk tintje al thuisbezorgen. Na het uitzoeken en bevestigen van het geschenk gaan we direct aan de slag om het kado te maken. Dankzij de snelle levering zijn de kadootjes altijd op tijd in huis om te geven aan de kersverse ouders.

Bekijk hier kraamcadeaus met namen >>

Meer informatie over geboortegeschenken:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *