Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Kado geboorte kind

Kado bij de geboorte van een kind.

Kado geboorte kindDe geboorte van een kind is absoluut een mijlpaal om bij stil te staan. De ouders zijn vaak super trots op de geboorte van hun eerste of misschien wel tweede kindje. Familieleden kunnen vaak niet wachten om de jongste telg van de familie te zien. Het kindje heeft natuurlijk direct een bijzondere status binnen de familie. Het is hartstikke leuk om hiervoor een speciaal kado uit te zoeken. Een geboorte kado is meestal vrij standaard. De meeste familieleden komen met een kleding setje aanzetten uit de lokale babywinkel. In kleine maatjes is er vaak een beperkte keuze, waardoor er al snel dubbele setjes gegeven worden. Gelukkig hoeft dit helemaal niet en kan er als geboorte kado ook een persoonlijk presentje gegeven worden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke presentjes. Dit zijn kadootjes om te geven aan de jongste telg van de familie met bijvoorbeeld een naam, tekst of foto erop. Een selectie van kadootjes om te geven hebben we online gemaakt op onze website. De presentjes kunnen zo direct besteld worden om te geven aan de nieuwste telg van de familie. (Kado geboorte kind) Bekijk hieronder de gaafste geboortecadeaus welke te voorzien zijn van een eigen opdruk door op onderstaande links te klikken.

Bekijk hier de geboortecadeaus voor bij de geboorte van een kind >>

Kado geboorte kind:

Een kado geven bij de geboorte van een kind is snel geregeld via onze website. Wij hebben vrijwel alle kadootjes op voorraad in onze eigen kadofabriek. In onze fabriek kunnen we binnen 24 uur al een presentje versturen. Het kado kan zo op tijd gegeven worden voor het eerste kraamfeestje. Naast een snelle levertijd hebben we ook nog eens unieke kadootjes in ons assortiment. Dit zijn presentjes met een persoonlijk tintje, waardoor de kans klein is dat er dubbele gegeven worden. Zo kan er bijvoorbeeld een naam van een kindje op het kado gezet worden. In onze fabriek wordt de naam rechtstreeks op een knuffel geborduurd. Dit soort cadeaus worden al snel blijvende herinneringen aan de geboorte van een kind. (Kado geboorte kind)

Echt een uniek kado geven bij de geboorte van een kind? Schakel onze shop in om een persoonlijk presentje te maken voor het pasgeboren kindje binnen de familie. (Kado geboorte kind) Veel plezier met het maken en het geven van uw eigen gemaakte geboorte kado!

Bekijk hier de kraamcadeaus voor een kindje >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *