Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Kraamcadeau peter

Geboorte cadeau voor peter, een kraamcadeau peter bestellen?

Kraamcadeau peterBij de geboorte van een baby is het vaak de gewoonte dat er een peter gekozen wordt. Iemand die plechtig beloofd voor het kindje mee te helpen zorgen in goede en kwade dagen. Bij zo een belangrijke vraag is het maar normaal dat de ouders als teken van appreciatie een cadeautje geven aan de peter in spe. Bij PrachtigKado.nl is er een ruime keuze aan cadeaus die een stevige persoonlijke toets krijgen met een zelf gekozen opdruk. Tekst foto of beiden en alles in de gewenste opmaak. PrachtigKado.nl staat voor je klaar en levert binnen de 24 uur en aan uiterst competitieve prijzen!

Bekijk hier de geboortecadeaus voor een peter >>

Kraamcadeau peter:

Wat kan er meer kostbaar in het leven zijn dan de eigen kinderen? Als de ouders iemand vragen om peter van hun pasgeboren kindje te worden moet dit toch wel met een gepast origineel cadeau gebeuren. Zo’n cadeau kan dus niet zomaar om het even wat zijn. Men wil een bijzonder cadeau waarin de hand van de ouders merkbaar is. Een aantal suggesties van mogelijke presentjes:

  • Mok met een tekst in de trant van “wil jij mijn beschermengel worden?” gevolgd door de naam van het petekind.
  • Een klok met op de wijzerplaat een tekst als “Elke minuut van de dag denk ik aan jou, jij ook aan mij? – jouw petekind (naam baby)”. Er is keuze uit rechthoekige, vierkante en ronde wijzerplaten.
  • Kader met foto van de pasgeborene en tekst naar keuze, zoals “voor mijn liefste peter”. Keuze uit meerdere fotolijsten.
  • Gelijkaardig aan het fotokader kan men ook kiezen voor fotopanelen. Er is keuze uit verschillende modellen: rechthoekig of met gebogen rand bovenaan of zowaar een drieluik!
  • Een T-shirt met leuke tekst op zoals “altijd dicht bij jou – je petekind (naam baby)” is vast ook heel leuk!

Bovenstaande cadeaus zijn vanzelfsprekend maar een heel beperkte greep uit ons aanbod. Surf gerust eens rond op onze site en zie wat wij allemaal in de aanbieding hebben! Met de zelf gekozen foto en / of tekst wordt dit cadeau echt een cadeau deze speciale gebeurtenis waardig! Hulp nodig bij het praktische ontwerp? Het prachtigkado.nl team staat zonder enige extra lost klaar met raad en daad!

Bekijk hier de kraamcadeaus voor peter >>

Meer informatie:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *