Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Speciale geboorte cadeau

Speciaal geboorte cadeau nodig? Leuke informatie en tips voor het kopen van een speciaal geboortecadeau voor hem of haar.

Speciale geboorte cadeauEen geboorte van een nieuwe baby is altijd een groot feest. Een mooi kindje is geboren en daar hoort beschuit met muisjes bij en natuurlijk een mooi cadeautje voor de pasgeborene. Een jongen of een meisje? Dat maakt voor de geschenken van Prachtig Kado geen verschil. Voor zowel jongetjes als meisjes zijn leuke, persoonlijke presentjes te krijgen. Wanneer je van plan bent om een mooi maar persoonlijk geboorte cadeau te laten maken dan kan je hieronder op de link klikken. Je kunt een overzicht bekijken met de allerleukste geboortegeschenken voor hem en haar. De cadeaus worden binnen 24 uur thuisbezorgd met uw eigen opdruk! (Speciale geboorte cadeau)

Bekijk hier de speciale geboortecadeaus >>

Speciale geboorte cadeau:

Cadeau-ideeën voor baby’s, fantastisch!

PrachtigKado.nl heeft hele lieve kleding voor pasgeboren baby´s. Slabbetjes en baby t-shirts met een persoonlijke opdruk. Kersverse ouders vinden het geweldig om een heel persoonlijk cadeau voor hun baby te krijgen. De opdruk van de naam van het kindje heeft altijd succes. Badcapes zijn ook erg gewild voor een pasgeborene. Prachtig Kado heeft ze in diverse kleuren. De naam van het kindje wordt in de hoek op de cap met antraciet geborduurd. Ook een tutpopje is een cadeautje waar je mee voor de dag kunt komen. Voor een klein prijsje is dit lieve knuffelpopje te koop inclusief geborduurde naam van de baby. (Speciale geboorte cadeau)

Voor elk budget is een klein kraamcadeautje te koop. Neem nou de knuffel met foto. Juultje is een schattig knuffeltje wat je kunt voorzien van een foto en eventueel tekst. Zo kom je op kraamvisite met een verrassend cadeautje voor een klein prijsje.

Het overslagrompertje is een met opdruk van een wiegje en/of de naam van de baby geborduurd heb je een heel bijzonder cadeautje. Ook het sterrenbeeld waaronder de baby is geboren kun je gebruiken als opdruk op rompertje of handdoek.

In de jaren ’50 waren de geboortebordjes helemaal in. Leuk dat je bij Prachtig Kado ook van dit soort tegeltjes kunt bestellen. Je kunt dan eventueel de naam, geboortedatum- en plaats kiezen als opdruk. Eventueel een kleine foto maakt het geheel helemaal af. Dit cadeau is zeker succesvol!

Bekijk hier de meer speciale geboortecadeaus >>

Bestellen van een speciaal geboorte cadeau

Het bestellen van een cadeautje is heel simpel. Wanneer je vandaag besteld heb je het morgen in huis. Prachtig Kado kan eventueel helpen met het bedenken van de tekst. De beste kwaliteit voor de scherpste prijs en altijd gratis bedrukt.

Meer informatie over geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *