Bekijk hier de geboortecadeaus met korting ->

Unieke geboorte cadeau

Wees origineel en geef een uniek geboorte cadeau!

Unieke geboorte cadeauMoet er binnenkort een goede vriendin bevallen? Of misschien is het uw dochter die op het punt staat een kind op de wereld te zetten. Voor zowel een moeder als vader is de geboorte van een baby een zeer speciale gebeurtenis, die nooit meer zal worden vergeten. Het eerste contact met het pasgeboren kind is onbeschrijflijk mooi. Met een uniek geboorte cadeau kan deze gebeurtenis, op een originele manier, vast worden gelegd. (Unieke geboorte cadeau)

Wat verstaan we echter onder een uniek geboorte cadeau? Dat zal natuurlijk voor iedereen anders zijn. Over het algemeen wordt een geboorte cadeau uniek, als het gepersonaliseerd kan worden Dit kan worden gedaan door een persoonlijke foto, spreuk of bijvoorbeeld de naam van het pasgeboren kind op het cadeau te plaatsen. Het is mogelijk om zo uw eigen creativiteit in het cadeau te verwerken.

Bekijk hier de meeste unieke geboortecadeaus om te geven >>

Unieke geboorte cadeau, meer informatie:

Prachtigkado.nl heeft een breed assortiment aan geboorte cadeaus, allen van zeer goede kwaliteit en veilig voor pasgeboren baby’s. Geef bijvoorbeeld een originele muurtegel met naam, datum van geboorte en eventueel een mooie wens of spreuk, als aandenken voor deze prachtige gebeurtenis. Een baby heeft natuurlijk altijd lakens nodig voor zijn bedje. Maak het laken uniek door de naam van de baby op te laten borduren. Hetzelfde is mogelijk voor handdoeken en washandjes voor de baby. Maar het kan ook ontzettend leuk zijn om een sierkussen te laten bedrukken voor in de kamer, bijvoorbeeld op de stoel (kussensloop bedrukken).Ook wat babykleding betreft is onze collectie zeer uitgebreid. Zo is er mogelijkheid de naam te laten drukken of borduren op slabbertjes, badcapes, badjas, rompertjes of t-shirts. Een ander leuk en memorabel geboorte cadeau is bijvoorbeeld een knuffel, labeldoekje of tutpoppetje met naam. Het kind zal het altijd bij zich willen dragen en jaren plezier van hebben. (Unieke geboorte cadeau)

Een uniek geboorte cadeau wordt altijd veel waarde aan gehecht. Een geboorte is tenslotte een soort mijlpaal in het ouderschap. Dit mag best gevierd worden met een origineel, gepersonaliseerd cadeau van Prachtigkado.nl. Maar ook een mooie bos bloemen (lees hier meer over bloemen bestellen) is een ontzettend gaaf cadeau om te krijgen. Veel plezier met het geven van een mooi geboortecadeau!

Bekijk hier meer unieke kraamcadeaus met naam of foto >>

Meer informatie over leuke geboortecadeaus:

Comments

(0 Comments)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *